Forum sojuszu GODS OF WAR Universum 22
Member
ok. czyli atak za tydzień? zacznę rozbudowywać flotę.
Member
mamy kilka podpisanych paktów militarnych, możemy je wykorzystać. postaram się skontaktować z tymi sojuszami i może przystąpią z nami do ataku. tylko najpierw udzielcie mi na to zgody.
hej hej panowie... pan z nickiem SpawN21 chyba chce wojny... stanełem w obronie jednego członka naszego sojuszu odpisał mi z pogruszakmi... napisał:
heh taki kozak jestes? moj sasiad z dolu ma 2kk pkt moze chcesz zeby on wpadl do ciebie co? wystarczy ze dam mu deuter i jeszcze dzis mozesz miec jechanke..nie strasz mnie a teraz wycofaj ta smieszna flote z mojej kolonii..ps.ty bronisz swojego zioma z sojuszu a ja swojego.masz godzine na wycofanie floty
oczywiście floty nie wycofałem i atatk leci na niego nastepny:D musimy zająć się sojuszem IMP:D
ja juz zaczełem:D
Muahahahahahaha w koncu ehehehe Ivan Dragovic zwarty i gotowy jestem zaaaa! ! ! mam tylko nadzieje ze elita naszego sojuszu wie ze IMP ma ponad 3 razy tyle czlonkow co my, panowie jesli przetrwamy to bedzie wyczyn godny spartan ehehehe;) produkcja ruszyla:) kolo godz 13 bede mial do dyspozycji okolo 20 OW 1 niszcz 1 bomb, dysponuje tez 6 rakietami mp
Ostatnio edytowany przez Drago (2007-08-20 00:16:51)
Member
skontaktowałem się z innymi sojuszami. G.I pomoże, L.H. dazą odpowiedź jutro ale słabo u nich z flotą ofensywną. Ak_J.A jeszcze nie dali odpowiedzi. zwrócę się jeszcze do Terrans, co prawda nie mamy z nimi sojuszu militarnego, ale może zgodzą sie udzielić nam pomocy.
jest mały problem... w sojuszu IMP jest kilku graczy którzy sa wysoko w statystykach.. top 1000.. z nmi mogą być problemy ale tylko wtedy jeśli sie zorganizują...
HRABIA DOOKU 895
Artros 864
Y O D A 461
blazej72 316
Apofis 854
poldini 782
Razor90 848
siwy170 860
fiacik 905
to sa Ci lepsi... miejmy tylko nadziję że oni nie potrfią sie zorganizowac...